Menu

Over ons

Allround Vastgoed belegt in vastgoed en ontwikkeld hoogwaardige vastgoedprojecten van kwaliteit.

Dit omvat o.a. beleggingspanden voor eindbelegging en mogelijke locaties voor (her-) ontwikkeling.

Bij de aankoop van bedrijfsonroerend goed kijken wij naar aspecten zoals ligging, kwaliteit, (uitbreidings) mogelijkheden en waardigheid van een eventuele huurder.

De nadruk ligt op beleggingen in en rondom Apeldoorn in een straal van 100 km, simpelweg omdat ons kantoor hier ook gevestigd is. Bij onze ontwikkelingen zijn wij van A tot Z betrokken. Van de ontwikkeling zelf, tot de verhuur en het beheer / onderhoudt hiervan.

Allround Vastgoed onderscheid zich in de mate van betrokkenheid. 

Allround Vastgoed onderscheid zich in de mate van betrokkenheid. Wij zijn een bedrijf met korte communicatielijnen waar alle vraagstukken bespreekbaar zijn. Met onze ondernemersdrive tonen wij al decennia lang uitstekende ontwikkelingen te voltooien. Hierin zoeken wij naar de meest optimale invulling waarbij de gebruiksmogelijkheden voor de (toekomstige) huurder centraal staan.

Allround Vastgoed kan u ook helpen met de verkoop van uw woning. Wilt u graag uw woning verkopen en spoedig tot een transactie komen?

Bied uw
vastgoed aan.

Heeft u vastgoed, commercieel of woning(en), aan te bieden? Mail dan zoveel mogelijk informatie naar: info@allroundvastgoed.com

Of gebruik onderstaand contactformulier.

5 + 10 =